Kerstmarkt 2014

December 2011 083December nadert met rasse schreden. Zo ook de Kerstmarkt van Scouting Welten. Onze trouwe Kerstmarktwerkgroep knutselt en handwerkt iedere maandag middag de mooiste dingetjes bij elkaar. De jam en chutneys zijn al weer klaar. Bij de speltakken vergadert men al druk wat er op de kerstmarkt gedaan wordt door en met de kinderen. Het jeugdorkest van de TOG geeft ook acte de préséance en zal rond 14.30 optreden. De planning is dus in volle gang. En dit alles om het onderhoudsfonds voor ons clubgebouw de “Groene Long te spekken. Dus noteer in uw agenda:

ZONDAG 07 DECEMBER VAN 11.00 TOT 16.OO UUR IN HET GEMEENSCHAPSHUIS TE WELTEN!!!

Voor het maken van de sfeervolle kerstukjes en kransen zijn we nog op zoek naar coniferen groen.

Heeft u in uw tuin nog wat over, wat we mogen gebruiken, komen we graag wat bij u snoeien in de eerste week van december. Voor info: René Goerke, tel 0652318014.