Kerstwandeling 21 december 2014

Op de zondag voor Kerstmis wordt de traditionele kerstwandeling in en rondom Welten gehouden. Dit jaar hebben, naast de organiserende Weltense verenigingen, meerdere verenigingen uit Bekkerveld – Heerlerbaan aansluiting bij dit evenement gezocht. De wandeling zal dan ook worden uitgebreid zowel in afstand als in het aantal deelnemende verenigingen om u een mooie wandeling in kerstsfeer te verzorgen.

Wat kunnen wij al verklappen? U mag natuurlijk onderweg veel kerstmuziek verwachten, van o.a. het WF Koor, harmonie TOG, dameskoor SINGeSONG uit Welten, het Koninklijk Harmonieorkest Heerlen, enz… Ook zijn Scouting Welten en Scouting Bekkerveld van de partij. Onderweg wordt u Glühwein of een beker warme chocolade aangeboden.

U kunt starten vanuit het Gemeenschapshuis in Welten. Inschrijven is mogelijk vanaf 13.00 uur en u kunt tot 14:00 uur vertrekken. Deelname aan de wandeltocht, inclusief routebeschrijving en een drankje onderweg kost slechts €2 per deelnemer. De tocht is ca. 8 km lang met onderweg meerdere tussenstops en halverwege gelegenheid om met een drankje rustig te pauzeren. Deelnemers van buiten Welten kunnen er ook voor kiezen om vanuit het clubgebouw van Scouting Bekkerveld te starten.

Bij terugkomst vangt gastheer Henk van Boxtel en zijn team u graag op in het Gemeenschapshuis voor een gezellige nazit. Wij hopen op uw deelname en een sfeervolle wandeltocht. Reserveer zondag 21 december dus in uw agenda!