RSW 2017 We can be heroes

De Scouts zijn helemaal klaar voor de RSW.┬áScouting Welten wordt door maar liefst 2 groepen vertegenwoordigd. De eerste groep heet ┬┤De Poekele’. Zij gaan voor onze eer strijden bij de wedstrijdploegen. De andere groep heet ‘Girls Squad’ en bestaat, zoals de naam al aangeeft, geheel uit jonge dames. Zij proberen de beste te worden van de trainingsgroepen.

Na weken van voorbereidingen is het deze week dan eindelijk zover……de RSW begint vrijdagavond. Bij beide patrouilles neemt de spanning toe. Helaas moeten de deelnemers deze week ook nog af en toe naar school, dus de laatste afrondende werkzaamheden zullen in de avonduren moeten plaatsvinden.

Tijdens de aanloop naar de RSW hebben beide patrouilles, als voorbereidingsopdracht, een heel leuk filmpje gemaakt. De link voor deze filmpjes is te vinden bij De Scouts.

Girls Squad en De Poekele…….VEEL SUCCES!!!!!