Verslag kienen in Welten

Team Buurtsteun Welten-Benzenrade organiseert met enige regelmaat een kienmiddag in de Gasterie van Zorgcentrum Sint Anna in Welten. De opbrengst gaat iedere keer naar een goed doel. De opbrengst van woensdag 22 maart kwam volledig ten goede aan Scouting Welten. Nu zijn dit geen desastreuze bedragen, maar het is wel mooi dat door dit soort acties verenigingen en organisaties uit onze gemeenschap gesteund worden.

Scouting Welten was vertegenwoordigd door Scout Lieke, Explorer Ruud, Scoutsstaf Carina en Service teamlid Stef
(Tikan)
De zaal zat dan wel niet vol met gasten, maar de gasten die er waren zaten al vol spanning te wachten op het eerst omgeroepen nummertje.
Lieke en Ruud hadden een goede samenwerking bedacht; Lieke grabbelde een nummertje, sprak het in de microfoon en Ruud legde het op de ‘master-kientafel’.
Carina en Stef speelden vol enthousiasme mee. Met winst!!

Na twee rondes werd er in de personeelsbezetting (Lieke en Stef) gewisseld en mocht Lieke haar kansen gebruiken. Helaas zonder geluk maar de spanning was om te snijden.

Prijzen waren in alle vormen en smaken: van chocoladecakeje tot ‘home-made’ jam (mmm) natuurlijk versiert met paaseitjes.

Tijdens de pauze werd iedereen getrakteerd op een heerlijke kippensoep, waarna het amusements-vermaak weer werd hervat.
Tijdens deze tweede ronde werden we vergezeld door bewoners van Huize Sint Anna.
Hopelijk hebben we ze nieuwsgierig gemaakt om een volgende keer mee te doen.

Kortom, het was een geslaagde en gezellige middag! Tikan