Welkom

Welkom op de nieuwe site van Scouting Welten. Op deze site kun je vanalles vinden. Van het programma van je speltak voor de komende tijd, tot verhalen of activiteiten die geweest zijn. Ook kun je hier kijken of er uniformen zijn van je nieuwe speltak, zodat je geen nieuwe hoeft te kopen.

Niet alle informatie is toegankelijk voor iedereen. Een gedeelte is verborgen voor niet-leden van de groep. Om deze verslagen, foto’s en andere informatie te zien, moet je je als gebruiker registreren. Vermeld bij de opmerkingen aub voor welk lid of leden u registreert, zodat wij u de juiste rechten kunnen toekennen. Dit is een handmatig proces en dat kan dus wat tijd in beslag nemen.

Heb je trouwens al gehoord van de nieuwe scouting-app? Scouting Nederland heeft een app gemaakt, waarmee je alle belangrijke nieuwtjes van Scouting Welten kunt volgen. Je kunt hem downloaden in de App-store van Apple of via Google play. Tot ziens op de app!