Top Menu

Welpenovernachting ‘Hollywood’

De welpen werden uitgenodigd om naar het filmfestival te komen, ze kregen een dresscode mee en de mooiste “smokings” en jurken werden aangetrokken.

In alle vroegte kwamen de welpen aan op het filmfestival. Elke welp kreeg zijn eigen kleedkamer met slaapgelegenheid.

Een bekende acteur was speciaal overgevlogen uit Hollywood, zijn naam is Nicolas Cage. Samen met regisseur Steven Speelburg was het team compleet. Eva Jenik was afgereisd om de bekende acteur te interviewen en te zorgen voor de nodige foto’s.

Diezelfde ochtend gingen we in stijl naar de première van Vaiana.

De chauffeurs stonden klaar op de oprijlaan, met de Bentley, Mercedes en alle andere prachtige auto’s konden de welpen met Nicolas Cage naar zijn première. Na afloop lunchen we in het dichtbij gelegen park. Na de première gaan we te voet terug naar het filmset.

Aangekomen op de filmset gaan we in groepjes de walk of fame maken en ieder zijn eigen oscar.

De regisseur Steven Speelburg heeft een film met Nicolas Cage uitgebracht, maar zijn acteerwerk was niet voldoende en is uit de film geknipt, Nicolas Cage was hierover erg boos en wilt graag weer terug in de film.

Steven gaat overstag en zorgen dat de film compleet wordt; de welpen werden gevraagd als figuranten. De film heet ‘The pirates of the green long’.

Later in de avond wordt de kennis van elke welp opgefrist met een heuse pop-quiz en popcorn maakt de avond compleet.

Steven Speelburg komt melden, dat per ongeluk de verkeerde versie op de markt is gebracht, deze moet uit de handel worden gehaald. Ze gaan geld smokkelen om de dvd’s uit de illegale handel te halen, een Mexicaan verkoopt ze in een donker bos. De welpen worden met de avond fanatieker en alle dvd’s worden uit de handel gehaald.

Voldaan gaan we terug naar het filmhuis. De volgende morgen ontbijten we en worden de kleedkamers opgeruimd, hierna starten we met de Casino ochtend, de kinderen mogen gokken op verschillende activiteiten.

Later worden de filmbanden gestart en de nieuwe film wordt getoond aan de genodigden.

Daarna worden de Oscars uitreikt en wordt gezamenlijk het filmfestival gesloten.

Noa is de jarige job, hiep hiep hoera!

WELPENOVERNACHTING HOLLYWOOD

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes